Şehit ve Gazi Çocuğu Lise öğrencilerine "Yazıyorum Öyleyse Varım” Yazarlık Atölyesi Eğitimi gerçekleştirildi.
8 Eylül 2022 | 11:50

8-9 Eylül 2022 tarihlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Gazi Üniversitesi iş birliğinde Şehit ve Gazi Çocuğu olan lise öğrencilerine  "Yazıyorum Öyleyse Varım” Yazarlık Atölyesi Eğitimi düzenlenmiştir. Merkezimiz desteği ile düzenlenen eğitim çevrim içi olarak gerçekleştirilmiş ve Türkiye'nin her ilinden öğrencilerin katılımı ile gerçekleşmiştir. 8 Eylül 2022 tarihinde başlayan atölyenin açılış konuşmalarıAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Sayın Şemseddin YALÇIN ve Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Yücel GELİŞLİ tarafından yapılmıştır. İki gün boyunca toplam 12 saatlik bir eğitim olarak planlanan atölyede Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları Prof.Dr.Gıyasettin Aytaş, Doç. Dr. Başak UYSAL, Doç.Dr. Ülker Şen ve Dr. Öğretim Üyesi Özlem CÖMERT BAYRAK eğitmen olarak katkı sağlamıştır.

Eğitim Resimleri-1 Eğitim Resimleri-1