2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
28 Eylül 2021 | 17:49

Üniversitemiz uzaktan eğitim süreçlerini daha sağlıklı yürütmek amacıyla akademik birimlerimizde uzaktan eğitim birim ve program koordinatörlerimiz için planlama ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL'ün "Uzaktan eğitim süreçlerinde daha az sorun yaşamak için UZEM ile işbirlği içinde sürecin yönetilmesini önemsiyoruz" sözleriyle açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir BULUÇ uzaktan öğretimle yapılacak derslerle ilgili alınan kararlar hakkında katılımcıları bilgilendirdikten sonra "Sizlerin desteği çok önemli. Bütün hocalarımızın elinden gelen gayreti göstereceğine canı gönülden inanıyorum sözleriyle açılış konuşmasını sonlandırdı. Açılış konuşmalarının ardından Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ, merkezimizin uzaktan eğitim süreçlerini nasıl yürüteceği ve hangi hazırlıkları nyapıldığı konularında akademik birim ve program koordinatörlerini bilgilendirdi. Birim ve program koordinatörlerinin uzaktan eğitim süreciyle ilgili soruları, Merkezimiz yönetimi ve e-öğrenme uzmanlarınca cevaplandıktan sonra etkinlik tamamlandı.

2021 Güz Birim Program Koordinatörleri-22021 Güz Birim Program Koordinatörleri-32021 Güz Birim Program Koordinatörleri-1