Genç Araştırmacılar Kongresi II tamamlandı
5 Temmuz 2022 | 17:27

28-30 Haziran 2022 tarihleri arasında çevrim içi (online) olarak ikincisini düzenlenen Gazi ÜniversitesiUluslararası Genç Araştırmacılar Kongresi (GÜGAK-2022) tamamlanmıştır. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Merkez Müdür Doç. Dr. Mutlu Tahsin Üstündağ, Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, GUZEM ve Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü’nün katkılarıyla düzenlenmekte olan kongreye 120 'den fazla bilim insan katılım gösterdiğini, 3 gün süren kongrede sunulan 50 den fazla bilimsel çalışmanın araştırmacılara yeni bakış açıları ve çalışma alanları oluşturma konusunda katkı sağladığını ifade etti. Üstündağ, Çevrim içi yapılan kongreye katılım gösteren tüm katılımcılara ve kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm idari ve akademik personele teşekkür etti.