GUZEM tarafından Gazi Üniversitesi Öğrencileri için Düzenlenen NFT Ödüllü Web 3.0 Eğitimi Başladı
16 Mart 2022 | 09:21

GUZEM'in hazırlamış olduğu “NFT Ödüllü Web 3.0 Eğitimi” açılış dersiyle başladı. Açılış konuşmaları Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül tarafından yapılan eğitimin ilk dersi 14 Mart 2022'de Gazi Üniversitesi doktora öğrencisi Buğra Ayan tarafından verildi. 550'den fazla öğrencinin katıldığı eğitimin ilk oturumunda Web 3 ile ilgili temal kavramlar ve Web 3'ün şimdiki ve gelecekteki durumu konuları tartışıldı. Eğitimin sonunda öğrencilerimiz konuyla ve eğitimle ilgili görüş ve önerilerine yer verildi. Toplam 7 oturumdan oluşacak eğitimin sonunda, belirlenen kriterler doğrultusunda eğitimde başarılı olan öğrencilere e-devlet onaylı katılım sertifikaları verilecektir.

web3 oturum1-3-1

web3 oturum1-1-1