Öğrenme Yönetim Sistemi Koordinatör Yetkileri Eğitimi Düzenlendi (10.02.2021)
15 Şubat 2021 | 13:35

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemiz akademik birimlerinde görevli uzaktan eğitim birim ve program koordinatörleri için 10 Şubat 2021 Saat 14.30'da "Öğrenme yönetim sistemi koordinatör yetkileri eğitimi çevrimiçi olarak düzenlendi. Eğitime Merkez Müdür Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ, merkezde görevli öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Esma Aybike BAYIR, Öğr. Gör. Dr. Ahmet ÇELİK, Öğr. Gör. Dr. Seher ÖZCAN, Öğr. Gör. Dr. Ebru SOLMAZ, Öğr. Gör. Gizem YILDIZ ve üniversitemiz akademik birimlerinde uzaktan eğitim birim ve program koordinatörü olarak görevli 270 öğretim elemanı katıldı. Eğitimde, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrenme Yönetim Sisteminde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde faaliyete geçecek program koordinatörleri için kısıtlanmış yönetici rolü ve yetkileri, Merkezimiz e-öğrenme uzmanları Dr. Seher ÖZCAN, Dr. Esma Aybike Bayır, Dr. Ahmet ÇELİK tarafından örnek senaryolar üzerinden uygulamalı olarak anlatıldı. Toplam 153 dakika süren ve oldukça verimli geçen etkinlik, soru ve cevapların ardından tamamlandı.