Gazi Üniversitesi GUZEM ile E-Devlet Kapısında Sertifika Doğrulama Hizmeti Başlattı
21 Aralık 2021 | 12:00

e-Devlet Kapısı üzerinden Üniversitemizin ilk hizmetini 21 Aralık 2021 tarihi itibariyle sizlerin kullanımına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz!

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının ortak çalışmaları neticesinde üniversitemizin e-Devlet (turkiye.gov.tr) kapısındaki ilk elektronik hizmeti 21 Aralık 2021 tarihi itibariyle başladı. Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bu tarihten sonra verilen tüm sertifikalar barkodlu belge olarak e-Devlet kapısı üzerinden erişilebilecek. Kullanıcılar e-Devlet Kapısına giriş yaptıktan sonra barkodlu sertifikalarına doğrudan erişebilecekler ve belge kodu vasıtasıyla sertifikalarını doğrulayabilecekler. Tek noktadan güvenli ve kesintisiz bir şekilde sertifika sorgulama ve doğrulama yapılabilen bu hizmet sayesinde Üniversitemizin paydaşlarına sunduğu uzaktan eğitim hizmetlerinde kalitenin arttırılması, bilgi iletişiminin hızlanması, 7/24 hizmet verebilme, işlem süresi ve maliyetlerin azaltılması hedeflenmektedir.

Gazi Üniversitesi ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunduğu sertifika doğruma hizmetine bağlantıdan erişebilirsiniz.

 

e-devlet banner-1 sertifika doğrulama 2-1
background image