İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinde 2. Aşama Başarıyla Tamamlandı
21 Şubat 2022 | 22:05

Üniversitemiz Gazi Hastanesi Başhekimliğine bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle düzenlemiş olduğu Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Eğitiminde, ilk aşamanın ardından ikinci aşama da başarıyla tamamlandı. Gazi Hastanesi çalışanları için düzenlenen eğitimin ilk aşamasında 4D sürekli işçi kadrosounda bulunan1294 personelin ardından idari personel kadrosundaki 1977 üniversitemiz personeline de eğitim içerikleri  Merkezimiz öğrenme yönetim sistemi üzerinden erişime açıldı. 1 aylık eğitim sürecinin ardından ikinci aşama eğitime katılan idari personelin sınavları da yine Merkezimiz öğrenme yönetim sistemi üzerinden başarıyla gerçekleştirildi. Tüm personelin sınav sonuçları İş Sağlığı ve Güvenliği Birimiyle paylaşıldı.

Toplam 3200'den fazla personele uzaktan eğitim yöntemiyle sunulan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri sayesinde, personelin zamandan ve mekandan bağımsız olarak eğitim fırsatlarını arttırma konusunda yüz yüze eğitime göre önemli bir aşama kaydedilmiş oldu. Böylece daha önce eğitime katılmak için iş ortamından ayrılmak zorunda kalan personellerin 7/24 ders içeriklerine erişimi kolaylaştı ve sınav uygulamalarındaki kağıt israfı minimuma indirilmiş oldu.

isg-altresim2-1