YÖK 5(ı) DERSLERİ HAKKINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU
9 Mart 2015 | 13:13

2 DÖNEM EĞİTİM VEREN AKADEMİK BİRİMLER;

YÖK 5(ı) derslerine (Atatürk İlke. ve İnk. Tarihi - 2, Türk Dili - 2, Yabancı Dil - 2) ekle bırak döneminden sonra yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin uzaktan eğitim sisteminde ilgili derslere kayıtları 09.03.2013 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiştir.

3 DÖNEM EĞİTİM VEREN AKADEMİK BİRİMLER;

OSTIM MESLEK YUKSEKOKULU (IKMEP) Bölümleri ile TEKNIK BILIMLER MESLEK YUKSEKOKULU 'nun tüm bölümlerinde YÖK 5(ı) derslerine (Atatürk İlke. ve İnk. Tarihi - 1, Türk Dili - 1, Yabancı Dil - 1) yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin uzaktan eğitim sisteminde ilgili derslere kayıtları 09.03.2013 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiştir.

Not: Daha önce hiç sisteme girmediyseniz, kullanıcı adı: öğrenci no, şifre: tc kimlik son 6 hanesi dir. sisteme daha önce giriş yapmış öğrencilerimiz mevcut şifrelerini kullanmaya devam edebilirler. Ders kayıtlarıyla ilgili sorununuz olduğunu düşünüyorsanız iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Not: Eğer giriş yapmakta sorun yaşıyorsan lütfen buradaki yönlendirmeleri takip ediniz.