Üniversitemiz Akademik Birim Zoom Hesabı Yöneticilerine Eğitim Verildi
29 Nisan 2021 | 15:46

Üniversitemiz akademik birim yöneticileri ve akademik birimler tarafından kullanılan zoom hesabı yöneticilerine merkezimiz tarafından "Zoom Video Konferans Oturumu Güvenlik Ayarları" eğitimi verildi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ramazan Bayındır'ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitim 29.04.2021 saat 14.30'da çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Merkez müdürümüz Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ'ın video konferans görüşmelerinde istenmeyen ve rahatsız edici giriş anlamına gelen Zoom Bombing kavramına dikkat çektiği eğitimin devamında merkezimiz Öğretim Görevlisi Dr. Ebru SOLMAZ tarafından Zoom oturumlarında bu türden rahatsız edici girişleri önleyebilmek için alınması gerekli önlemler detaylı bir şekilde anlatıldı. Katılımcıların teşekkürlerini sunmasının ardından eğitim tamamlandı.