Online YDS Hazırlık Kursu Ön Talep Çağrısı (20 Nisan -29 Mayıs)
14 Nisan 2020 | 14:51

YDS, ÜDS (Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı)’nın kaldırılmasının ardından yapılan İngilizce ve diğer yabancı dil seviye belirleme sınavlarının en önemlisidir. YDS hazırlık için planlanan ve Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülen bu kurs ile ilgili detaylı bilgi aşağıdadır:

1. -Gazi Üniversitesi bünyesinde görev yapan ve alanında uzman öğretim görevlileri tarafından verilmektedir.
  2. -Dersler çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecektir.
  3. -Dersler sisteme kayıt edilerek daha sonra izlenebilecektir.
  4. -Çevrimiçi dersler katılımcılara derse devam konusunda esneklik sağlamaktadır.
  5. -Kurs 20 Nisan 2020 – 29 Mayıs 2020 tarihleri arasında tamamlanacaktır.
  6. -Pazartesi'den Cuma'ya her gün 3'er saat ve Cumartesi günleri 2'şer saat olmak üzere, haftada 17 saat, toplamda 85 saat sürecektir.
  7. -Son başvuru tarihi 15 Nisan 2020’dir.
  8. -Kurs ücreti 1000 TL’dir. Bu ücret Gazi Üniversitesi personel ve öğrencilerine (mezunlar da dahil olmak üzere) 750 TL’dir.
  9. -Ücretler kurs ön talep tamamlandıktan sonra yatırılacaktır.
  10. -Kurs yeter sayıya ulaşılması durumunda açılacaktı. Kursiyer adaylarına bilgilendirme yapılacaktır.

YDS hazırlık kursu hakkında daha detaylı bilgi almak için:

E-Posta: guzem@gazi.edu.tr

Tel: 0(312) 202 38 09