Sertifika Eğitim Programları - Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sertifika Eğitim Programları

Ozon Uygulamaları Eğitimi 7. Dönem Sertifika Programı

44 katılımcı, 2018 Güz dönemi

Eczacılık Fakültesi Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı

Yürütücü: Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi, Eczacılık Fakültesi

Gazi Eğitim Fakültesi ve Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırmave Uygulama Merkezi İşbirliği ile Eczacılık Fakültesi Öğretim elemanları için 08 Mayıs 2017 - 05 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlenen Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programında dersleri başarıyla tamamlayan Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarına sertifika programı düzenlenmiştir. Programa yüz beş eğitici kayıt olup doksan üç eğitici sınava girmiştir. Program sonunda sertifika almaya hak kazanan eğiticilere sertifikaları bir törenle takdim edilmiştir.

Eczacılık Fakültesi Eğiticilerin Eğitimi Ders Programı
Dersler Öğretim Elemanı
Öğretim İlke ve Yöntemleri Prof. Dr. Nurdan KALAYCI
Öğretim Tekonolojileri ve Materyal Geliştirme Doç. Dr. Sibel SOMYÜREK
Ölçme ve Değerlendirme Doç. Dr. Hakan Yavuz ATAR
Sınıf Yönetimi Doç. Dr. Feridun SEZGİN
Etkili İletişim Prof. Dr. Alemdar YALÇIN
Eğitim Psikolojisi Doç. Dr. Şerife IŞIK

Proje Döngüsü Yönetimi Sertifika Programı

Yürütücü: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı, GUZEM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı ve Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırmave Uygulama Merkezi İşbirliği ile 2016 yılı Bahar döneminde düzenlenen sertifika programına Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün 90 çalışanı katılmıştır. Program sonunda sertifika almaya hak kazanan çalışanlara sertifikaları takdim edilmiştir.