Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Eğiticilerin Eğitimi Uzaktan Eğitim Programı Tamamlandı
27 Aralık 2019 | 13:35

DHMİ Havacılık Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı kurum personeli için düzenlenen eğiticilerin eğitimi uzaktan eğitim programı başarıyla tamamlanmıştır.

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUZEM) tarafından Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde çalışan personele 9-20 Aralık 2019 tarihleri arasında Eğiticilerin Eğitimi uzaktan eğitim programı düzenlenmiştir. Program kapsamında DHMi bünyesinde kurum içi eğitim-öğretim süreçlerinde görev alan personelin bu süreçlerin düzenlenmesinde ihtiyaç duyacağı pedagojik bilgi, beceri ve yeterliklerinin arttırılması amaçlanmıştır.

Tamamı uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında toplam 24 saatlik eğitim verilmiştir. Gazi Eğitim Fakültesi öğretim elemanları tarafından GUZEM öğrenme yönetim sistemi üzerinden verilen derslerde Perculus Sanal Sınıf uygulaması kullanılmıştır. 21 ve 24 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan çevrimiçi sınavlara katılarak başarı gösteren katılımcılara başarı belgelerinin teslim edilmesiyle eğiticilerin eğitimi uzaktan eğitim programı tamamlanmıştır. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Eğiticilerin Eğitimi Uzaktan Eğitim Programına katılım gösteren DHMİ personeline ve programda eğitici olarak görev alan Gazi Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.