2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yabancı Dil Kursları Ön Kayıt Başvuruları Başladı
1 Aralık 2020 | 15:46

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUZEM) ile Yabancı Diller Yüksekokulu ve Türkçe Öğrenim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) iş birliğinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Aralık 2020 – Şubat 2021 tarihleri arasında yabancı dil kurs programları düzenlenecektir.

Toplam 8 ayrı dilde 12 farklı amaca yönelik dil eğitimini içeren kurs programları Gazi Üniversitesi’nin alanında uzman öğretim elemanları tarafından Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrenme yönetim sistemi alt yapısı ile çevrim içi ortamda eşzamanlı ve ayrı zamanlı aktiviteler yoluyla yürütülecektir. Kurs programları için ön kayıt başvuruları başlamış olup Gazi Üniversitesi mensuplarına ve kamu çalışanlarına indirimli kayıt imkânı sunulmaktadır.

Çevrim içi kurs programlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve ön kayıt başvurusunda bulunmak için web sayfamızdan aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve
Araştırma Merkezi Müdürlüğü